De V.B.D. staat voor Vereniging Beroeps Danssport, het professionele dansen. Middels (en in samenwerking met) Dance Masters is de VBD aangesloten bij de World Dance Council. Voor de Nederlandse topparen is de V.B.D. de beste optie om zichzelf wereldwijd te meten op het hoogste niveau! Daarnaast behartigt zij de belangen van haar leden nationaal en internationaal.

Voor de Nederlandse bond voor beroeps danssporters hebben we een compleet nieuwe responsive site ontwikkeld. De VBD wilde een nieuwe site gericht op informeren van hun leden. Daarnaast moesten de Nederlandse wedstrijdparen zich kunnen inschrijven voor deelname aan wedstrijden via de site. De site is gebouwd met gebruik van een CMS-syteem en wordt in een DBase opgeslagen. Extra functionaliteiten waarover de site beschikt zijn o.a.:

  • Inschrijfmodule. Deze is zo ontwikkeld dat deze naadloos communiceert met het wedstrijdprogramma Scrutelle. Inschrijvingen kunnen direct in Scrutelle worden ingeladen.
  • Gallery (dansparen) in de vorm van een portfolio, met een selectie op trefwoorden, of een sortering op titel, datum of views.  
  • Evenementenkalender.
  • Nieuwsmodule.

Wilt u de site zelf bekijken? www.vbd-danssport.nl

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

GuideMe.nl

Grafische vormgeving, webdesign, reclame & drukwerk

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...