Zeelandreis staat voor een mooie vakantiewoning die verhuurd wordt aan vakantiegangers uit Nederland, België en Duitsland. De eigenaar van dit stukje paradijs in Zeeland laat de gasten genieten van een vrijstaande vakantiewoning (totaal oppervlak 470 m²) in het "Vijf-sterren-vakantiepark Zeeland Village " in Scharendijke, op een steenworp afstand van de badplaatsen Renesse en Burgh Haamstede.

De website moest een vertaling zijn van een heerlijke vakantie in Zeeland. Daarnaast was het voor de eigenaar belangrijk om een goed beeld te krijgen van het huis, het vakantiepark en de omgeving. De website is gebouwd met gebruik van een CMS-systeem en alles wordt in een DBase opgeslagen. Naast de basisfunctionaliteiten bevat deze site ook:

  • Een complete reserveringsmodule. Op dit moment wordt van deze module alleen de beschikbaarheid getoond. Dit op wens van de klant.
  • Meertalig. Op dit moment is de site tweetalig, nl. Nederlands & Duits. Wanneer andere talen gewenst zijn, kunnen deze makkelijk worden toegevoegd.

Wilt u de site zelf bekijken? www.zeelandreis.nl

 

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

GuideMe.nl

Grafische vormgeving, webdesign, reclame & drukwerk

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...