Medisch Pedicure van Eijkeren in Middelburg is een full service pedicure bureau. Laura van Eijkeren biedt de meest uiteenlopende behandelingen aa. Medische voetklachten worden verholpen maar ook voetverwennerij en voetbehandelingen uit voorzorg worden door Laura gegeven. 

Wij zijn door laura gevraagd een pakket huisstijl en website vorm te geven dat een perfecte balans uitstraalt tussen het Medische en de verwennerij die zij aanbiedt. Daarnaast wilde ze dat de site te raadplegen is op elk hedendaags media apparaat. 

Een greep uit de bedrijfselementen die wij hebben vormgegeven:

  • Volledige huisstijl bestaande uit: Afsprakenkaartje, Visitekaartje, Briefpapier, Envelop.
  • Informatieve flyer.
  • Fotomateriaal t.b.v. de website.

De website die we hebben ontwikkeld, is een volledig informatieve statische site. Uiteraard hebben we wel gezorgd voor een unieke opbouw en uitstraling. Zo kan de kleur van de site worden aangepast middels 3 kleurschema's. DIt kan de bezoeker zelf doen. De website is gebouwd met gebruik van een CMS-systeem en alles wordt in een DBase opgeslagen.  Naast de basisfunctionaliteiten hebben we de volgende functionaliteiten toegevoegd:

  • Front-end kleurschema's aan te passen door de bezoeker.
  • Homepage carrousel bestaande uit 2 kolommen. De linker laat clickable foto's zien met een titel. Eenmaal geklikt laat de rechterkolom de volledige informatie zien aan de bezoeker.
  • Reclame/informatie banner met leuke effecten.

 Wilt u de site zelf bekijken? www.pedicurevaneijkeren.nl

Beoordeel dit item
(1 Stem)

GuideMe.nl

Grafische vormgeving, webdesign, reclame & drukwerk

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...