Z-Safety Services: totaalaanbieder in geïntegreerde veiligheidsoplossingen. Zowel Zowel op gebied van personeel als op gebied van veiligheidsmateriaal kan Z-Safety Services de grootste aantallen en volumes leveren en al deze resources zijn in eigen beheer. Z-Safety Services is de referentie in de sector van industriële veiligheid. Met haar kwalitatieve totaaloplossing verhoogt ze zowel het veiligheids- als serviceniveau bij opdrachtgevers.

Z-Safety Services werkt vandaag vanuit 9 vestigingen, is actief in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, Engeland en voert projecten uit in tal van andere Europese landen waaronder, Zwitserland, Spanje en Roemenië.

Sinds 2012 zijn wij de partner geworden in drukwerk voor Z-Safety. Wij verzorgen sindsdien het complete arsenaal aan drukwerk dat ze nodig hebben voor de bedrijfsvoering, maar ook voor de verhuur en controle van producten. Dit loopt uiteen van simpel drukwerk tot specifieke oplossingen die onder alle weersomstandigheden moeten kunnen worden gebruikt.

Een greep uit het arsenaal wat wij verzorgen:

  • Huisstijlelementen: Briefpapier, Enveloppen, Visitekaartjes
  • Genummerde doorschrijfformulieren
  • Produkt en Dienst Sheets
  • Veiligheidskaarten
  • Produkt controle stickers
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

GuideMe.nl

Grafische vormgeving, webdesign, reclame & drukwerk

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...