BOUKEEK origineel, uniek en een fantastisch nieuw franchise concept in Nederland. Het is een vrolijk product en bied naast kwaliteit een ongekend gevoel van waardering en speciaal zijn. Leuk om te geven echter leuker om te krijgen! Voor de prijs van een bos bloemen een bos positiviteit in huis halen!

Met BOUKEEK stap je uit de wereld van klassieke geschenken en verras je iedereen met een bos bloemen samengesteld uit heerlijke cake, koek, chocola en fruit… letterlijk een bos bloemen om op te eten!

Voor boukeek hebben wij de complete look & feel bedacht. Deze is net zo origineel, uniek en om op te eten geworden als het product zelf. Deze look & feel hebben we uiteindelijk omgezet in:

  • Een herkenbaar hip beeldmerk.
  • Een huisstijl bestaande uit een winkeldisplay, flyer en visitekaartje. Deze 3 items zijn gecombineerd vormgegeven en zo te gebruiken. Uiteraard zijn de items ook los te verspreiden.
  • Een responsive website - webshop.

De webshop is dus goed te gebruiken op elk hedendaags media apparaat, van smartphone tot Desktop en alles wat daar tussen zit. Extra functionaliteiten waarover de shop beschikt zijn oa:

  • Verzendkosten per regio berekend per postcodegebied.
  • Bezorgschema voor klant, waar zij kunnen aangeven wanneer ze de bestelde producten willen ontvangen.
  • Betalen per iDeal geïntegreerd in de shop. Klant wordt dus niet omgeleid naar een andere site.

 Wilt u zelf iets lekkers bestellen? www.boukeek.nl

Beoordeel dit item
(1 Stem)

GuideMe.nl

Grafische vormgeving, webdesign, reclame & drukwerk

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...