Dance Masters, voorheen N.B.D. is een vakvereniging van dansleraren, die in het bezit zijn van het vakdiploma, uitgegeven door de Stichting Federatie Dansleraren Organisaties (F.D.O.). Dance Masters is landelijk erkend als een kwaliteitswaarmerk voor de vele dansscholen in Nederland. Het is de grootste vakorganisatie voor dansleraren in Nederland en voert al tientallen jaren campagnes om het dansen in Nederland te bevorderen.

Wij zijn sinds 2010 partners in business met deze landelijke organisatie en verzorgen sindsdien alle reclame uitingen inclusief drukwerk alsmede de website voor zowel de leden als de vakorganisatie zelf.

Een greep uit reclame uitingen die wij verzorgd hebben zijn:

  • Landelijk buitenposteractie voor de leden, zowel vormgeving als drukwerk.
  • Vormgeving reclame uitingen Jaarlijks congres alsmede naslagwerk voor de leden
  • Vormgeving maandelijkse Nieuwsbrief

De website die we hebben ontwikkeld, heeft een zakelijke, moderne en tijdloze uitstraling en dient teven als basis template voor de leden die eenzelfde uitstraling willen uitdragen. De leden die hiervoor hebben gekozen konden de kleurstelling overigens naar eigen wens laten aanpassen en ook extra functionaliteiten toevoegen. De website is gebouwd met gebruik van een CMS-systeem en alles wordt in een DBase opgeslagen. Functionaliteiten waarover de landelijke site beschikt zijn oa:

  • Zoekfunctie per provincie vormgegeven middels de interactieve landkaart van NL
  • Evenementenkalender waar de leden hun evenementen kunnen tonen.
  • Afgeschermd deel voor de leden waar zij, na inloggen, o.a. beeldmateriaal, muziek, e.d. kunnen delen. Maar waar ook specifieke informatie beschikbaar is voor de leden.
  • Integratie van Dance Masters Sport voor de wedstrijddanser met een inschrijfformulier.

 Wilt u de site zelf bekijken? www.dancemasters.nl

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

GuideMe.nl

Grafische vormgeving, webdesign, reclame & drukwerk

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...