1-2 dance is het dansmekka van West-Brabant en staat in die hele regio bekend voor kwaliteit, plezier en vernieuwing. Het is een modern danscentrum dat altijd in beweging is. Dit danscentrum is al 3 generaties een enthousiast familiebedrijf.

Voor dit danscentrum hebben we een compleet nieuwe responsive site ontwikkeld. De site moest anders zijn dan de oude maar de bezoekers moesten nog steeds het herkenbare gevoel beleven van de oude. Dit hebben we uiteindelijk gerealiseerd door kleurstelling en een strak design Daarnaast moest er een mogelijkheid voor zoekende dansers geïntegreerd zijn in de vorm van een danspartnersearch. De site is gebouwd met gebruik van een CMS-syteem en wordt in een DBase opgeslagen. Extra functionaliteiten waarover de site beschikt zijn o.a.:

  • Kalendermodule gestyled in de vorm van normale artikelen. Een kalender is dus niet zichtbaar, maar een overzicht per week. 
  • Gallery in albumvorm, met een pop-up van de diverse foto's in die gallery. Daarnaast zijn de foto's door de bezoekers te downloaden.  
  • Inschrijfformulier voor de diverse les trajecten die worden aangeboden.
  • Nieuwsscroller op de homepage.
  • Uitschuifmenu wanneer bekeken op een smartphone, vergelijkbaar als bij apps op smartphones, bv facebook

Wilt u de site zelf bekijken? www.1-2dance.nl

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

GuideMe.nl

Grafische vormgeving, webdesign, reclame & drukwerk

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...